Re: Letní čas skoro ještě v zimě.
"Nerada spím. Je to jedna z nejhorších činností, co znám."
na střední jsem měla spolužačku, co tohle taky říkala... spala 3-4 hodiny denně a stačilo jí to... nechápu to

je opravdu strašně chytrá, výkonná, očividně ten plusový čas dokáže využít... mám pocit, že říkala, že oba její rodiče to měli podobně... takový biologický zázrak

já naopak spím opravdu ráda, jenže jsem nikdy nedokázala najít práci, kde bych mohla spát podle potřeby, natož skloubit to s mateřským a rodinným životem, takže celoživotně trpím nedostatkem spánku... paradoxně změna času se mnou nic moc nedělá, nejvíc mi na tom vadí, jak to všichni pořád omílají a přepočítávají, že "teď je vlastně teprve 7 a ne 8"... jak mám asi nějakou tu poruchu vnímání času, strašně mi to bordelí v hlavě... potřebuju se ráno podívat na hodiny (ideálně digitální) a toho se pak držet celý den... ono se mi to v té hlavě nějak posune samo...
jinak taky bych teoreticky mohla pracovat od 9,30, jenže s ohledem na dojíždění, na děti, které vozím do školy a taky na čas konce pracovní doby, pracuju raději od 8 a kdyby to šlo, brala bych i půl osmou...
jinak za letní čas jsem opravdu ráda, vnímám to tak, že v zimě se vracím domů večer, ale v létě se vracím odpoledne

Odpovědět