28.3.2026 23:13:16 Yuki 00,03,07
Re: Letní čas skoro ještě v zimě.
Příští týden má naštěstí jen tři pracovní dny, to snad zvládnu. Měla jsem tento týden fakt velký stres, minimum spánku (něco jako čtyři hodiny a ještě s přestávkou), pohyb kromě běžného chození žádný, vzpamatovávám se z toho a zatím mi to moc nejde, a do toho změna času, to je výzva.
Ale váha mě potěšila, 88,1, klesá 🙂. Minulý měsíc se ani nehla, až pak o kousek, teď to vypadá mnohem líp.
Měla jsem obavy, že se s těmi injekcemi nebudu moct najíst, že nebudu mít na něco chuť, nebudu mít hlad, nebude mi něco chutnat a kdepak, vlastně si vůbec neuvědomuju, že bych se omezovala, včetně čokolády nebo uzeného špeku. Manžel teda tvrdí, že jsem změnila jídelníček, ale ona je to změna, která se mi dřív zdála blbá, abych ji udělala, já jsem nikdy neměla moc ráda přílohy a teď si úplně bez výčitek dám maso a zeleninu a přílohy minimum. Takže vlastně jsem se dostala k tomu, co mi chutná 😁
injekce navíc prý pomáhají od přebytečné vody, takže se mi zdá, že mám štíhlejší lýtka, viditelné kotníky, určitě v tomto není žádný úbytek tuku.
Inbody ukazuje zatím ale právě na úbytek tuku.
Zatím jsem spokojená, jestli to tak půjde dál, do léta bych mohla být na své původní váze před třemi lety, to by bylo super. Pak ještě třeba tři až pět, kterých jsem se chtěla tenkrát zbavit a budu úplně spokojená.
Odpovědět