no, ženský překvapěj... se stav častěji, i na výdobytky ve stylu ICQ se tu drbe (i na jiné)...
choděj sem i chlapi. FAKT. nebo čtou zpovzdálí a občas navádějí..
V plánu cokoliv... manžel tvrdí,že se nudí (to není jakože nemáte hezký vztah nebo sex). Sám mi řekl, že přijít já s podobným nápadem, tak to schválí....a krom toho, že to schválí naštvaně a x let bude mít pocit ... "co jí to napadlo, do háje".. tak v momentu, kdy sdělím "O.K." nebo podniknu pokus o realizaci.. tak nevím s kým asi bydlím, mne přibrzdí. To už by muselo být zle ...
Já to tuším, v tomhle momentu by žárlil.
A tak mne napadlo, jestli nejde o nějaký test, .. jak moc respektuješ... a vzápětí... vlastně jak není důležitá, umožníš, neřádíš.
NEVÍM. Snažím se vnímat žensky, tady fakt netuším, co chce. Základ je jasný, kdyby chtěla někde s někým, tak prostě někde s někým, netřeba zmiňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.