to Jana: to je super nápad, ale pochybuji, že by tady něco řekla. Ta se radši poradí s kamarádkama. Bohužel netuším co jí řeknou, ale pořád to nevymaže tu myšlenku, pouze jí to nějak zazdí a to já nechci. Co když zase vypukne. To ať si to radši zkusí a nějak to dopadne. Dál s debatou určitě nepohneme. On stejně život půjde dál tak i tak. A já mám život moc rád, než abych řešil takovéto věci a nesnáším řešit tyto věci moc dlouho (pak se nesměju a já se rád směju) proto to chci mít rychle za sebou. Jen nechci přijít o dobrý a vybudovaný vztah. Jen jsem chtěl číst myšlenkové pochody ostatních ženských. S těma co se bavím já, tak každá myslí na ostatní chlapy. Některá víc, některá míň, některá na ně jenom nemysli a hodně jich při sexu myslí na jiného, čož mi taky hrozně vadí! Já jsem si třeba při sexu nikoho nikdy jiného nepředstavoval. Škoda, že nejde vidět na myšlenky - nebylo by to jednoduší
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.