"Zahnout" partnerovi považuji za špatné bez ohledu na to, zda mu to řeknu nebo ne. Takže pro mě by bylo špatně mu to říct i neříct, protože by bylo špatně to udělat.
S tím básněním o důvěře... důvěra přece není o tom, že okamžitě partnerovi vybleju všechno, co se mi honí hlavou. Takže když mi řekne třeba: Jano, roste ti zadek a přibyly ti vrásky, ty šedý vlasy si radši barvi, a š*áš teda celkem obstojně, ale Julie, Maruška a ta černoška v baru byly bezkonkurenčně lepší, a Jaruška v práci má delší nohy a větší prsa, takže mě docela rajcuje a mám ukrutnou chuť si to s ní rozdat na šéfově stole.
Je to třeba naprosto upřímné popsání jeho pocitů, ale opravdu bys stála o takovou upřímnost, nebo si myslíš, že když to dotyčná neunese, je to její problém.
Prostě si myslím, že upřímnost, je-li absolutní, se rychle změní v neomalenost až krutost. A to s tím, že to záleží na manželovi... to si myslím, že je poněkud zbabělé "házet" to na něho. Takže já říkám ano, takováto "upřímnost" mě skutečně dráždí, a pokud by to udělala tajně, vadilo by mi to taky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.