Ano, chuť jít za jiným jsem dostala tak plus mínus 11 let po začátku vztahu s manželem. Samozřejmě jsem mu to neřekla (a do té doby mě to ani nenapadlo). Sex s cizím chlapem je úžasný (bohužel), sahá jinak, šu.á jinak... Doma jsem měla větší chuť na sex, to ano, ale jen jako náhradu a po nějaké době mi došlo, že to doma nebude jako s tamtím druhým. Že se to jen snažím zkusit doma udělat tak vášnivé, jako je to s milencem. Už je to nějaký ten pátek, s milencem se stále scházíme, s manželem stále spolu spíme, ale kdybych mohla vrátit čas, tak bych si s milencem nezačla, protože to je jako droga, chceš to pak pořád. A doma bych nebyla někdy při sexu protivná, protože to manžel nedělá přesně tak jak bych si v tu chvíli přála (a nevysvětlím to). Za mě - ne, nedovol jí to. Ale ona to už podle mě dělá. Mimochodem, jak ji napadl časový úsek dvou měsíců? To musí mít někoho vyhlédnutého!? To se přece nedá tak naplánovat? Nebo bude prostě "lovit"? To se mi moc nezdá. Že ji láká sex s jiným chápu, naprosto, ale je to cesta do pekel. Navíc když ty o tom budeš vědět, copak by ti nevadila ta představa, že se tvoje manželka miluje s jiným?? Já bych se asi zbláznila, kdybych si to měla představit naopak.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.