Pro mě zcela jednoznačné. Nepřistupovat na to. Pro mne je to něco naprosto nepřijatelného a do vztahu to nepatří. Připadá mi neuvěřitelné a nehorázné partnerovi něco takového vůbec navrhnout. Nevím, jak bych se pak někoho takového mohla znovu dotknout.
Jsem s manželem, jestli dobře počítám, už 18 let, byl můj první a jediný a v životě mne nic takového nenapadlo.
Pokud máte nějaké problémy v sexu, je na místě je řešit spolu. Má-li si manželka chuť "skočit" jinde, samozřejmě jí v tom nemůžeš zabránit, ale pro mne by to znamenalo konec vztahu. O to víc, jestli nemáte děti.
Takže za mne, tvora monogamního: Požehnání k tomuto bych nedala ani náhodou a urazilo by mě, že to partnera vůbec napadlo. Vyjádřila bych se asi v tom smyslu, že ho mám ráda, pokud má nějaký problém v sexu, jsem ochotná to s ním řešit, ale pokud má pocit, že to chce mermomocí "vyzkoušet" jinde, je to jeho vůle, jen nechť počítá s tím, že už se nebude mít kam vrátit.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.