"A já mám život moc rád, než abych řešil takovéto věci a nesnáším řešit tyto věci moc dlouho (pak se nesměju a já se rád směju) proto to chci mít rychle za sebou. Jen nechci přijít o dobrý a vybudovaný vztah."
já si myslím, že jsou prkotiny, které skutečně nestojí za to řešit a kazit si jimi život, ale jsou věci zatraceně vážné, které by se řešit měly, nebo člověku přerostou přes hlavu. A tohle je jedna z nich. Ty jsi spíš pohodlnej něco řešit, ale koneckonců to je Tvoje věc.
Svému muži bych si nikdy nedovolila říct to, co Tvoje žena Tobě, a kdybych to přece jen v nějakém pominutí smyslů udělala a on na mě nevyletěl, ale vyjádřil se v tom smyslu, že o tom bude uvažovat, uvažuje, pomyslela bych si o něm, že je absolutní bačkora, a zprotivil by se mi.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.