to Rada od žen: je mi to líto, ale taky si myslím, že už má žena někoho konkrétního na mysli... Popravdě, nevím, jestli s tím vlastně ještě můžeš něco udělat. Napadá mě jediné. Vzít si měsíc volno, ať to stojí co to stojí, zabalit se a odjet na pryč - ne se válet k moři, ale chodit po horách, sjíždět řeku, přejet Alpy na kole, co já vím... Něco hodně fyzicky náročného, co vás zase naučí ocenit jeden druhého... anebo nenaučí, ale alespoň budete vědět mít oba jasno.
Jinak - občas se potkám se stejně starým mužem, s kterým jsme se nějak osudově minuli a o kterém vím bezpečně, že by ten sex fakt vyšel. Takové setkání se mnou dovede zatočit, ale pak si uvědomím, že mu nemám co nabídnout (mládí v pr..., dítě, hypotéka, práce s manžou v jedné firmě), tak si tiše sednu do koutku a počkám, až to zase přejde
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.