ted´ nevím jak to přesně myslíš, jako popere s tím, že na něj příjdou chutě třeba ve 25 letech, protože na střední si neužívali (jedno z jakého důvodu)? Jeslti to myslíš tak, tak jasně, každý se s tím pere po svém ... jsem reagovala na tu poznámku, že "jak by slyšela mluvit svého 17-letého syna" ... to mi totiž nepříjde vtipné, takhle to schazovat ... sex a to co se kolem něj často odehrává není žádná pubertální vyrážka, s tím se potýkají různé věkové skupiny, souvisí s tím různé problémy atp. ... to, že člověk ve 30 zjistí, že si vlastně sexuálně neužil, že možná o něco přichází, to je sakra vážná věc a takové ty tlachy, že už je to dospělý člověk a měl by mít rozum, no to mi příjde směšný ... a co často propírané motto: prožij život na plno? pokud má člověk pocit, že o něco přišel nebo přichází, tak to tak asi bude a pravděpodobně s tím bude chtít něco udělat, pokud teda bude mít možnost ... nemusí jít samozřejmě jenom o sex, ale třeba jiné věci, lidi mají různé sny a po pár letech se hecnou a začnou si je plnit (třeba cestování nebo co já vím co, cokoli) ... sorry, už lítám
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.