Drsný. Taky si myslím, že je to začátek konce a asi má na někoho zálusk. Jinak teda za sebe, s manželem jsme 15 let, 11 let manželé, pro sebe první partneři. Sex nám teda klape, řekla bych velmi dobře (ťuk ťuk ). Nikdy jsem neměla potřebu zkoušet to jinde, věřím, že manžel taky ne, jsem ňák od přírody monogamně nastavená anebo jsem prostě nepotkala nikoho, kdo by mi za to stál.
Myslím, že když na to přistoupíš, vztah půjde do kopru (a když ne, tak zřejmě taky), ale asi bych na tvém místě bádala, kde je zakopaný pes - pokud vám to totiž neklape v posteli, je to jen špička ledovce a je za tím víc, tak bych po tom šla a snažila se odhalit, v čem je ten skutečný problém. Třeba za sebe - pokud máme krizi nebo nějaké problémy a vztah není v pohodě, tak i ten sex stojí za houby, aspoň u mě je to takhle podmíněno. Pokud je mezi námi vše ok, tak to skvěle funguje i v posteli.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.