martinko, mně se tam zobrazuje místo klipu "vyžaduje zásuvný modul" což je vzhledem k tématu docela pikantní
Zase tady budu za úzkoprsou, ale myslím si, že když se vyskytne mezi partnery nějaký problém, tak buď si ti lidé v zásadě sedí a vyhovují, a pak by ho měli řešit SPOLU, nebo si nevyhovují a pak to nemá cenu lámat přes koleno a měli by jít od sebe.
Takové to "zkoušet, jestli jinde bude tráva zelenější" mi připadá jako že s daným partnerem to není zrovna to pravé ořechové, ale mám tam své jisté. Tak si zkusím, jestli to někde nebude lepší, když bude, tak odejdu za tím "novým", když nebude, tak se holt vrátím k tomu svému jistému, i když mi to nevyhovuje, protože jinde je to ještě horší. Takové "z nouze Franta dobrej." Jako bych tím partnerovi sdělovala - sice stojíš za houno, ale ostatní stojí za dvě, takže s tebou teda asi zůstanu.
Nevím jak komu, ale mně by to v roli Franty ZATRACENĚ nevyhovovalo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.