Leoni, z toho si nic nedělej, já to taky ještě nemám vyřízené . ale fotku už mám. byla jsem se vyfotit včera. Kupodivu jsem tam na té fotce docela ok . No ale ještě zajet na inspektorát. si říkám, že si tam asi sletím někdy místo oběda, je to od práce pár zastávek trolejbusem. prý se to dá i nějak objednat na určitou hodinu, že si tam pošleš požadavek, nebo zavoláš. a oni tě objednají na určitou hodinu, at nemusíš čekat. tak to chci příští týden zkusit.
no tak to budeš mít záhul - za pokladnou čt, pá, so, ne. na palici a co jsou za nové zákony? vůbec nevím vo co gou....
zrovna jsem psala té Miině, bo to už nemůžu vydržet. co to jako bude - ty pravidelné meetingy v pondělky. Protože kolegyňka to nechává vyhnít. že se uvidí. Ale já to nesnáším. furt na to musím myslet. tak jsem jí napsala, že jaká by měla být moje úloha v tom. že jestli i já se toho budu muset nějak aktivně účastnit - jako že mluvit. že nemám dobrou komunikativní angličtinu. a že děkuju za pochopení . No dylina hadra. Tak jsem zvědavá co mi odepíše
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.