Leoni, Animáček je každý den na Barandově od 18.55 do 19.55. No tak s Dušanem fakt nevím, o čem bych kecala a já jsem byla na skypu "neviditelná", nechtěla jsem kecat, jen jsem nahlídla, kdo tam je. Evisto, to je mi líto. s tou operací, nám taky říká primářka tady v Ostravě (je to tu přímo Centrum pro děti s vadami zraku na Fakultce v nemocnici). že v předškolním věku bude operace nutná. Ale já váhám, možná ji na to nedám. Nepřipadá mi, že by šilhala tak moc. A už má přece jen za sebou pět operací, v očích má srůsty (na zorničkách). Mám kolegyni v práci, co šilhala, a šla na operaci ted v dospělosti s tím na operaci. a přitáhli jí to moc. a má ty oči hrozné. přitáhli jí to moc. takže to má ještě horší než předtím. Viděla jsem i fotku před. Vždy se to nepovede. Takže jí řekli, že by měla jít na další operaci. Ale ona už nechce. A tak vypadá ted tak jak vypadá. Oči skoro u nosu. Takže fakt nevím, jestli na to vůbec Marušku dám...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.