No měla jsem dnes 2x telefonát, jestli zítra nemůžu přijít do práce. Jenže zítra jde manža do práce a navíc k nám přijede mamča na návštěvu, tak jsem říkala že ne. Tak jdu jak jsem psala, ale sranda je, že mi volala šéfka a dala mi celý 4 dny 12tky. Od 8 - 20,00h. Se pos..... A tak jsem jí říkala, že nevím co a jak po novém roce a že jestli by neměli od ledna místo na 1/2 úvazek, že by mi to i stačilo (zatím). Tak prý, že bych byla první, komu by to místo nabídla, že je se mnou strašně spokojená a že by mě chtěla hned... . Tak jsem měla šílenou radost a strašně mi to zvedlo sebevědomí a uvidíme. Snad... Myslím si, že by se i přimluvila. My jsme si totiž hned sedly, ona je fajn, i když jiné holky na ní mají i jiné názory... Ale to je všude. Ona mě zaučovala (to nikdy nedělá) a prostě pohoda. Jasně že má i svoje, ale já s ní nikdy neměla nejmenší problém, ke mě se vždycky hezky chovala a já k ní taky....
Janet, od nového roku, ten kdo bude na ÚP si už nesmí přivydělávat. To skončilo. Takže žádná Dohoda, prostě nic. Nezaměstnaní budou sedět doma, nebudou existovat žádný brigády atd... Jsou to kur*y....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.