Jo a já od zítřka jdu do roboty a až do 18týho prosince budu v kase. Mám tam jen 3 dny volna, ale né o víkendech. 3 víkendy budu v práci.
Tak jsem dnes vše dokoupila, opravdu vše. Už jen papír a zabalit a hotovo. Lů jsem koupila hlavně oblečení, čepici, šálů, trička, teplase atd jo a hodinky Kytti. Tak snad je hned nerozbije. MM taky hlavně oblečení, trička, ponožky, boxerky a teplase a 2x Old spice....antiperspirant. Myslím, že toho mají dost. A fakt hezky věci. Lucka už chce jen hadry a kosmetiku popř. voňavku. Je to slečna. Vikče jsem ještě koupila sadu voňavé plastelíny i s vykrajovátkama a nůžkama, tak si budou modelovat. Obě to hrozně baví. a mamce jsem koupila naušničky (bižuterky) ale krásný a rtěnku... Ona si na to potrpí....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.