Prý že měla špatný den, prý ji naštval zákazník, hrozně moc práce, prý je denně v práci od rána do večera. A nějak si to nedovedla představit. Ale pak že jí to bylo líto. že mě odmítla. A že ji to mrzí, a že by byla ráda, kdybysme přijely.... Klíče prý namnožit nejdou. Ptž je v nájmu a nemůže rozmnožovat klíče. Ale že budu mít klíče já a večer ji pustím domů.
tak jsme to nějak teda si vyříkaly. a že teda jo no.
Ale jak vidím předpověď na víkend.... taková kosa. Abysme to s Manči zas neodmarodily.... Jenže já už jí to řekla, a ona se těší .... hrozně moc.
Mochi, pokud se tu ukážeš, je tam fakt taková hrozná zima - v Praze?
a neznáš tam nějakou fajn restauraci - nekuřáckou - s dětským koutkem. a nejlíp, aby tam brali stravenky - GastroPass Sodexo. Mám jich spoustu. a nechce se mi utrácet peníze. Ono placení těma stravkama tak nějak míň bolí nebo co
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.