9.6.2012 12:22:47 Luckaaa
Re: nějak se to ve mně pere
Také se přidávám s díky.....je mi vše zas o trochu jasnější
Pokud by mě čekal třeba nějaký sportovní výkon, kde mi jde spíše o výkon něž o důsledek na mou postavu, asi není chyba nějaké cukříky přijmout před ?
Mě je na tom sypmpatická ta úspora času. Já zkrátka nemám/nebo jsem neměla hodinu, hodinu a půl času na cvičení při nízké tepovce.
Při zjištění, že mi stačí půlhodina (s intervaly, které uspokojily potřeby prcků "mamí pití", "mamí bobéééék".....)denně, bylo velice sympatické. Momentálně jsem najela na podobný režim jako Marge. Cvičím 3x nebo 4x týdně. Začínám sestavou piláta, na protažení a zahřátí, pak přijde posilko v intervalech (je třeba ho vzít jako trénink, aby si tělo nezvykalo), pak bonusové kolo při skoku na trampošce na pálení. Druhý den mám relax neb svalíky také potřebují regenerovat. Začala jsem před rokem. Shodila jsem tak 5 kilo. Asi nic moc si říkáte, ale okolí mě tipuje na 10. Je pravda, že si neřeším nadváhu (k té jsem se naštěstí ani v nejtěžších časech nedostala). Na cm se toho také moc nezměnilo. Kolem nejširšího místa na stehýnku mám tak 2cm dole, ale zmizel ten faldík u kolene....zkrátka momentálně se neřídím ani kily ani centimetry, protože myslím že z určitého pohledu tato měření selhávají a demotivují. Momentálně i to jídlo moc neřeším. My vzhledem a synově alergii a citlivosti na různá éčka jsme postupně upravily stravu už dávno. Pak jsem si nějaký čas hlídala poměry bílkovin, přešla na složité cukry atd, přiznám že to asi nebylo dokonalé. Dostala jsem se do fáze takové únavy a ani výsleky nebyly takové jaké úsilí jsem tomu dávala. Vyřešilo to, že jsem si přidala cukry. Od té doby zase výsledky jsou. seatavení jídelníčku je pro mne stále alchymie...momentálně se řídím tím, že jím snad racionálně (občasné úlety dovoleny- přece na povzbuzení metabolismu
)a rozhodně nesmím mít hlad. Jídlo není nepřítel.
Celé to píšu jako povzbuzení pro ostatní, přiznám i trochu ješitnosti
, ale sama vidím sebe jak poslouchám rady o zpomaleném metabolismu, ale stejně mi přijde že když toho sním víc tak přiberu....a ne .jím jak nikdy a jde to dolůůůůů.
Odpovědět