1.7.2010 21:54:44 zerat
Re: jaká jídla a jak zavařujete na dovolenou
Já teda se zavařováním zkušenost nemám, ale zrovna včera jsem byla na čaji večer u kámošky, a ta vařila hovězí guláš a segeďák s sebou na Lipno, kam odjíždějí v sobotu pod stan. Když jsem se jí ptala, jak to dělá, tak mi říkala, že normálně uvaří jídlo jako klasiku - nic neubírá... a prostě to vroucí naleje do dooobře vymytých sklenic, zavíčkuje, otočí dnem vzhůru a hotovo. Říkala, že takhle to praktikuje už 20 let minimálně a vydrží jí to prý i 14 dní pod stanem. Koukala jsem jako sůva z nudlí fakt! Tady čtu jeden den sterilovat hodinu, druhý den hodinu... a ona to udělá naproto jednoduše a prý super! Fakt mi tím nasadila brouka do hlavy a červíček vrtá, jestli by to nestálo za zkoušku vyzkoušet. Ale bojím se nějaký tý botul...cosi infekce... mmch ta se nezničí převařením?
Odpovědět