1.7.2010 22:40:14 Sengam
Re: jaká jídla a jak zavařujete na dovolenou
Taky si myslím, že na zavařování není co k divení
U nás to dřív bylo hlavně kvůli tomu, že se mně prostě nechtělo kupovat konzervy a radši jsem si maso zavařila.Taky jsem měla dva chlapy nenažraté,kteří nad konzervy nemusí:-(
Těstoviny a omáčky na špagety neřeším,ale 14 dní nejde jíst jen špagety,vrtulky,kolena a chodit po restauracích.
Zavařovala jsem hlavně pečené maso, bez cibule, hodně maso podlít vodou,aby se to dalo dát i s rýží.
Naši zavařovali i klobásy,ale to jsme jezdili ještě do Chorvatska pod stan a vařili na plynové bombě
Teď pojedem s dvouleťákem, který toho moc nejí:-(
Jí vlastně maso jen v rizotu a pak suché těstoviny se sýrem nebo suché brambory se zeleninou.
Tak přemýšlím,jestli to rizoto taky nějak zavařit:-(
Skleničky jedl jen tak v 7 měsících, pak jak jsem začala vařit,tak to odmítal:-(
Takže taky přemýšlím....
Odpovědět