1.7.2010 22:37:54 Loizička
Re: jaká jídla a jak zavařujete na dovolenou
Můj názor je, že to dělají ti, co se ve vaření vyžívají.
Já tedy normálně vařím, ale jen sobota a neděle - a že bych ještě pak hodinu stopovala zavařovací sklenice, další den nanovo, okukovat, jestli to neteče, a na dovolené mít radost, že se to zrovna nezkazilo a stejně to musela ohřívat.... děkuji u mě tedy ne. Navíc jak psala Monty, pro mě už by bylo jedno, jestli to jen ohřívám, nebo dělám nějakou minutu čertvou. Ještě mít nervy narvat to do auta, aby se to nerozbilo...
Jen hypoteticky - když jedete třeba na 7 dní, tak zavařujete třeba 12 jídel, pro případ, že by byly některé sklenice zkažené?
A jedna sedmička zavařovačka pojme maso pro celou 4-členou rodinu na oběd nebo jich na jeden oběd padne víc?
Jinak souhlas, maso z konzervy je hnůj, ale osobně bych týden přežila na bezmasých jídlech, nebo třeba dehydrovaném sojovém masu, špagetách, instantech.
Odpovědět