1.7.2010 23:06:26 Loizička
Re: jaká jídla a jak zavařujete na dovolenou
No jo, když bych to brala jako stravování české rodiny ala slunce seno, atd. tak se těm zavařovaným bůčkům nedivím.
Po návštěvě pár drahých restaurací, kde dostaneš kvalitní jídlo velikosti dlaně a slušně se z něj najíš, navíc je to koncert chutí, vůní a vjemů a po shlédnutí několika dílů s Italem v kuchyni mě vaření taky začalo víc bavit. Ale je to tím, že si třeba v zelenině objednávám konkrétní čerstvou zeleninu, nebo zajedu pro čerstvé ryby, tak to vaření je o něčem jiném. A když bych byla někde na dovolené, kde bych musela takhle vařit, asi bych se taky spíš ráno realizovala někde na trhu ,ezi čerstvými místními ingrediencemi a rozhodně bych tu dovolenou vnímala i přes místní chutě a vůně.
No ale každý to má jinak...
Odpovědět