2.7.2010 8:35:07 zerat
Re: jaká jídla a jak zavařujete na dovolenou
Já se teda přiznám, že hlavně můj žaludek nesnáší celodenně studené jídlo. Opravdu zkoušeli jsme několikrát realizovat výlet jen o chlebu, studených toastech a skončilo to tím, že se mi udělalo fest špatně od žaludku. Takže nejsme my Ti, kdo by zrovna na dovolenou vozil vlastní sterilované jídlo, ale kdybych ho měla dopředu zavařené a jen bych sáhla do regálu a jela, tak bych se mu nejspíš úplně nebránila
, v opačném případě bych koupila nějaké konzervy, protlaky, lečo prostě hotové věci. Pokud by byly peníze a pak nechyběly jinde, tak bez řeči bysme docházeli na obědy v místě a kliďánko i za 2500 Kč denně...
Ovšem fakt se mi tu v diskusi "líbí" názory, že nemít na to, tak nikam nejede
Takový člověk mi přijde, že nikdy nezažil "nemít na to" a nebo je to člověk, který je úplně hloupý!!! To, že já bych se nevařila a nesterilizovala s domácím jídlem přece neznamená, že budu z ostatních dělat blbce, ne?
Pro mě taky představa vaření na dovče není nic úchvatného-spíše mě odrazuje, takže raději sedíme doma a výletujeme, ale dcera začíná být opravdu dost "otravná" tím, že chce k moři a chce zase jednou moře vidět- nehledě na to, že by nám všem přímořský vzduch prospěl... tak je docela možný, že za rok či dva budu muset udělat ústupek a budu muset souhlasit s nějakým kuchtěním (byť tím nejjednodušším), abysme si dovču pod stanem či někde v bgw. u moře mohli dovolit. Ono, čekat až na to opravdu budeme mít, to by mohla čekat taky do našich 50 let(pokud vůbec, jak tak sleduju snižování platů, problém sehnat práci...), kdy už nebudeme splácet hypotéku... mmch. to ona už v tom věku bude možná i vdaná
Odpovědět