1.7.2010 23:01:59 Moncaka
Re: Jaká jídla a jak zavařujete na dovolenou?
Zavařuji jen maso posolené a nikdy se nic nezkazilo. Práce s tím moc není, v troubě na plechu nechám maso trochu udělat a pak narvu do sklenic a zavařím 2x 1 hodinu s odstupem 1 dne.
Pak na dovolené jen udělám přílohu a omáčku k masu, vše na chvilinku hotové a rodina si pochutná.
Dělávám i ledvinky a taky bez problémů.
Jídlo na dovče takto vařím i pod stanem.
Jinak na každém záleží jaké dovolené dá přednost. Každému vyhovuje něco jiného.
My třeba letos byli letecky v Řecku all inclusive a na další dovču se chystáme pod stan se zavařeným jídlem. Ještě jezdíváme variantu penzion/apartmán a vaříme si sami. Každé má něco do sebe a vyhovuje nám obojí. Chození do restaurace každý den nám moc nevyhovuje (občas ano, ale ne každý den), to už preferujeme koupi měkkých rohlíků, jogurtu a před obchodem se najíme.
Odpovědět