Evisto, fotečky moc hezké. Možná že se dostanu k tomu, abych taky něco málo vložila - z Pohádkového lesa. Ale fakt nevím, jestli se mi bude chtít. Jsem ještě pořád v práci. od rána. Jsem tu sama totiž. holky mají dovolenou. A tak se práce v počítači kupí a kupí. nestačím to odbavovat. Než dodělám jeden tiket (jako že "účetní případ", tak tam naskočí další dva nové), takže se z toho asi po...
No ale už nemůžu fakt. TAkže končím. Ted jsem se koukla na net. řekla jsem si že vám cosi napíšu. a padám.
Jo a jsem doma sama, tak nemám kam spěchat , Maruška je s tatínkem na dovolené. S tím Chorvatskem jen strašil. Je s ní na Vsetíně. ale jsem ráda. páč bych se o ni bála, takovou dálku. že prý zajedou do Zoo, do Dinoparku do Vyškova, a nevím kam ještě všude.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.