Ahoj Janet,
tak jsem fakt doma. V práci nebyli moc rádi, ale rovnou jsem řekla, že budu doma nejspíš celých 9 dní, ať s tím počítají.
Dostal atb kapky do očí, má jakýsi zánět, do neděle nesmí vylézt z domu, doma přítmí, atb kapky do nosu, a sinecod sirup proti kašli. Udělali mu výtěr z krku, v pondělí mám zavolat na výsledky, a buď nasadí atb, nebo to bude dobrý.
A protože moje babi je sice čipera a ještě Marťu může pohlídat, tak do očí by mu neuměla nakapat, tak jsem si řekla o paragraf. A už se těším, až si polenoším, fakt jo.
Nejhorší je, že už jaksi nejsem zvyklá být doma, z mateřské jsem si rychle odvykla. Ráno si sice pospím, ale musím vařit, dneska třeba rychle rajskou polívku, a špenát, brambory a vejce. Myslíš že jedl? Prej
No a pak za celý den se nudí, takže stavět kostky, malovat, a to mě fakt neba. Vydržím to dneska, ale od zítra budu trpět.
Jo, s tím půjčováním na víkendy by mi asi bylo smutno, ale u nás s M. prací by to vycházelo na jednou za měsíc, tak to bych si asi užila. Věděla bych že je o ně postarané, a že mám volno jen pro sebe. Kdyby to bylo každý víkend, tak to by mi asi smutno bylo, to jo, když se přes týden vídáme jen odpo a večer.
Teď si Marťa přinesl do obýváku peřinu a polštář, oblíkl si pyžamo a leží, fakt je asi ochořelý, když se zadaří, tak třeba usne.