Tož baby, nic nenapíšete, nemám co číst Tož temu se říká pracovní doba co?
Ale ne, zas takové to není. ale musí být taky pauza ni?
Dneska jdu po práci s kámoškou se podívat po botech. a taky kabelku si chci koupit do práce - u ťamanů - páč ta moje už cosi pamatuje.... a taky má rozkousané všecky čtyři rohy, to jak mě dycky ráno za ni zdrapí Coryna
Dneska je Manči s babičkou - a s tatínekm.
Představte si, že děckám na dnešek objednali do školky - na zahradu - poníka , že se budou střídat v ježdění. A já to Marušce nechtěla věřit, jak mi vykládala, že budou mít ve školce dneska koníka. jsem jí to vymlouvala, že si to s něčím popletla. A dneska ráno učitelka prý .... tak co Maruško, těšíš se na toho koníčka? no já čučála
Venku je krááááásně.
Včera jsem ještě jak jsem byla KO, tak jsem šla s malou na hřiště na chvíli, byl pařák i večer, tak jsme v půl sedmé šly s kočárkem - s panenkou.
Tak a jdu zas cosi robit. a nebo si jdu uvařit Caro
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.