Janet, Viki právě měla taky naušničky od malinka, zlatý, ale moje kámoška, své o měsíc starší dcerce, je měnila snad co půl roku. Posledně jsem k ní přijela a měla zase jiný, tak mě to naštvalo a řekla jsem si, že jí to taky vyměním, Koupila jsem jí swar... naušničky. Stříbrny. No a zjistila jsem, že jí stříbro vůbec nevadí. Já si myslela, že jí tyto vydrží, ale asi jí vyslíkali v šatně svetr a prostě naušnička odletěla. Tak jsem je schovala, ptž jsou fakt krásný a hodně jí sluší a koupila jí ty kroužky, jakože náhradní. Ale ty jedny to se fakt museli seknout, to není možný. Za 110,- mi to prostě hlava nebere. Takový stojí 300-400,- Kč. Ty jsou luxusní, se jí je i bojí dát, kdyby je ztratila.
Školení ti teda nezávidím a už vůbec ne v angličtině. Ale ty si holka šikovná ty to zvládneš.
Mochi, už si posílala ten ,,byteček,, zevnitř? Mně teda nic nepřišlo... Si říkala, že nám to ukážeš. Tak třeba na mailík?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.