Terezo, ano, řekla, že to chtěla zkusit, ale změna skoro žádná, takže od toho upouští! 2,5 roku bylo marných... a zbytečných.....
Evisto, bohužel, ač je to neuvěřitelné, je to tak. Ona na to oko vidí líp, než po 2,5 letech lepení
. Mám to potvrzeno od dr....
Co vím, u nystagmu se oči nemají lepit a hlavně nelepí. Dr to vědí všichni a to proto, že je to zbytečný. Ona na to oko třeba vidí na 100%, ale když se jí pravé zakryje, může na něj tím kmitáním vidět jen na 40%
.
Píšu si s maminkou, která má 10ti letého syna. Má stejný problém jako my akorát s tím rozdílem, že mu při zakrytí kmitají obě oči. (nám při zakrytí jen jedno). Jinak ty oči drží a ani brýle nenosí. Dr. jí řekl, že je to ta nejlehčí forma nystagmu (tak my máme asi úplně tu nejlehčí z nejlehčích). On při zakrytí očí vidí na 50%. Když je nemá zakryté, vidí na 100%
. Jinak ty očí má OK
.
Takže to není jen moje vize a mé domněnky, ale bohužel holý fakt.....
Lucinku už mám doma. 7. 10. jdeme na kontrolní RTG a pak na kontrolu. Atb. bude brát ještě 10 dní, pak bude ještě chvíli doma a pak až škola. Tak nevím kdy teda půjde... Bude mít chudina co dohánět....
Je zelená jak sedma, kruhy pod očima neskutečný, zesláblá, hotová, no je mi jí líto