a to jsem vám ještě nenapsala, že včera mi viki přijela ze školky bez naušničky (Swarovski). Jsem myslela, že mě omejou, hned jsem doma hledala a nenašla, tak jsem se rozloučíla a dala jí dnes do školky teda bez naušniček s tím, že jí poletím koupit nové, stříbrné... A ráno mi uč říkala, že našla její naušničku uklízečka v šatně. Ale přesto jsem jí šla koupit, koupila jsem rovnou dvoje, ale krásný, kroužky, jedny ozdobný za 110,- ale to nevím, jestli se nespletli, páč ty téměř stejný tam měli přes 300,- a pak takový krásný kroužky malinky, tlusčí za 90,- Ty má v uších a strašně jí sluší. Takže má za 200,- dvoje. Jsem holt maniak nooooooooo, parádím jí. Si na to v poslední době nějak potrpím nebo co....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.