Hezké dopoledne.Jelikož se se svým trápením nemám komu svěřit využívám opět tuto stránku a prosím tak o vaše názory.
Jsme s přítelem 5 let a máme tříletou dcerku.V sobotu jsem mu v telefonu našla pár zpráv,slovo od slova je stále vidím před sebou,ale teď to zkrátím.Zprávy od NÍ obsahovaly "broučku;to bys mě musel pořádně otlapkávat
;smajlíci jako pusinky;a stejně si můj..."
Zprávy od mého přítele obsahovaly taky smajlíky jako pusinky,"Já tebe mám taky rád",jinak nic moc.
Můžu vám říct,že v tu chvíli mě polilo horko,rozklepala jsem se,zvracela jsem,no prostě hrůza.Chtělo se mi tak strašně křičet!!!Jenže jsem nemohla dát najevo vůbec nic,protože kdyby se přítel dozvěděl,že jsem mu vlezlo do telefonu,bylo by to ještě horší.Ještě že jsem to mohla svést na to,že mi po noční není nejlíp.
V ten den jsem byla úplně vyřízená a no vlastně jsem trochu i teď.Pořád ty zprávy vidím,pořád mi probíhají hlavou,pořád na to myslím.Přítel poznal,že něco není v pořádku,protože mám potřebu neustále se ho dotýkat,objímat ho,cítit,že je semnou.Nemůžu mu říct co vím!Ale i tak ví,že se semnou něco je a proto mě pořád říká,že se nemusím bát,že mi neuteče,že žádnou ženskou nemá,za žádnou nejezdí ani se jezdit nechystá,že vůbec neví z čeho mám takový strach,vždyť nás miluje.Já mu věřím,opravdu mu věřím,protože ho znám,znám jeho názory,ale i přesto se bojím.Nenávidím ten pocit,když se to ve mě všechno sevře strachy!!!Naše blízká kamarádka,jeho sestra ani matka nevěří,že by něčeho takového byl schopen,ani já tomu nevěřím,ale...Netuším co je paní zač ani jak o ní něco zjistit.
Teď když si to po sobě pročítám,je to děsivé a zní to jednoznačně.Ale mezi námi není žádná změna,přítel je stále stejně pozorný,milující,prostě necítím,že by bylo něco jinak.Je možné,že bych nevycítila,že se něco děje?Že něco sakra není v pořádku?Pořád se užírám.Prosím uklidněte mě,že je to jen pouhý flirt,únik z reality,