Je zajímavé číst, pro kolik lidí je nevěra takový strašák, tak se jí bojí, že by ani nic vědět nechtěli Protože nechtít vedět není sebevědomý přístup k nevěře, spíše naopak - tak moc se bát reality a konfrontace toho, že paní/slečna není jediná, vytvářet si iluzorní svět plný věrnosti, to mi se sebevědomím nekoresponduje.
Já nevěru vědět chci. S pravdou se vypořádat umím. Netoleruju ji, vysílám jednozančný postoj k takovému chování, umím ale odpouštět.
Do mobilu se neleze, na tom se shodneme, pokud ale existuje dlouhodobé podezření a přečtená sms je tím posledním dílkem skládačky, je to pochopitelné.
Oslovovat se miláčku, lásko, broučku, mám tě rád, potřebuju tě atd. do běžného kamarádského vztahu muže a ženy dle mě nepatří, a kontrolka by mi už svítila. Někdo má raději klapky, proti gustu...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.