Niki, asi jsem to špatně napsala, respektive tak, že jsto to vlastně 3 holky pochopili úplně jinak. Tak to se nedá nic dělat. Neumím to lépe vysvětlit. ( Názory, postoje.... časem přehodnocuji a možná jsem mnohem tolerantnější, než kdysi. Ale mám něco co nezměním nikdy - to je rovnoprávné postavení ve vztahu. Nemyslím tím oko za oko, zub za zub. (takže opakování o mateřské školce k ničemu nevede). Taky jsem psala, každý/ každá to řeší jinak - jedna odpustí a je věrná a třeba i opakovaně a ráda, druhá se rozvede/rozejde, třetí začne pít, čtvrtá podvádí, pátá drží.....A tak jak to máte nastavené vy, to je fajn, každý si to musí vyřešit tak, aby byl se sebou spokojený. Já bych třeba nevěru před 10 lety řešila úplně jinak než dnes. (aspoň si to myslím.) A nikde jsem nepsala, že všechny ženy mění názory, jenom já ne. Mějte se hezky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.