Niki,
tak nějak jsem to pochopila z toho co píšeš, jestli zkušenosti máš, je to něco jiného. Já jsem reagovala na pojem - nemám/mám právo - a já sama u sebe si stojím za tím, že ve vztahu máme stejná práva, stejné povinnosti. Když máš právo ty, mám ho i já a obráceně.
Jinak já nevěru odsuzuji a odsuzuji jakékoliv jiné ubližování druhému.
Lizo, já nemyslím, že pletu, já sice po složitých cestách ale předce to mám pro sebe srovnané. ( i když jeden nikdy neví, co ho ještě může potkat, že a jak to ovlivní jeho další konání, myšlení...)
Br, to je mi líto, ale je to jenom reakce vycházející z tvojí zkušenosti , tak trošku východisko z nouze. Nemít zkušenost se seznamkou, možná reaguješ jinak, nebo ne?
Ono je to vždy tak nějak výsledek našich zkušeností, našeho životního postoje, toho, jak to u sebe a pro sebe máme nastavené a u každého je to úplně jinak.
Ale jinak si myslím, že je i hodně mužů, hledajících i ve vyšším věku toho pravého (teď nemám na mysli postel, tam to asi mají muži jednodušší, ale znám pár takových).
A taky si myslím, že štěstí ti sice nezaklepe doma na dveře, alë ani se nedá znásilnit (tím nechci odsoudit seznamku). Možná úplně naivně věřím, že toho pravého prostě každá z nás někde potká. ( já ho potkala a mám doma
)Nebo jinak - věřím na osud (i když někdy mu musíme trochu pomoct, že
)
Tak hezkou noc všem