Niki, máš to nastaveno správně, ale je tady jedna maličkost, nemáš tyhle zkušenosti ( a tímˇmyslím třeba opakovaně). Dnes třeba nechápeš, ale kdybys tím prošla, jsem tak nějak přesvědčena, že se ti změní, posunou hranice, začneš hledat cesty, nebo je prozkoumávat, které by si si teď vůbec nepřipustila. Já si naopak myslím, že v partnerství jsou si ti dva rovni. Když podvádíš ty, mám tohle právo rozhodně i já (jestli žaludek, to už je něco jiného, ale právo rozhodně, prostě ve vztahu máme stejné povinosti a stejná práva). A 99 procent žen (si myslím) nefunguje tak, že po odhalení nevěry , okamžitě vyběhne na ulici a partnerovi to vrátí. Ale třeba (někdy i po letech) potká někoho, kdo jí začne být blízký a taková ta několikrát podvedená partnerka, nebo jinak utiskovaná a nespokojená, ani moc necítí něco jako špatné svědomí, nebo to je "fuj" to se nedělá. Prostě tohle už u ní umřelo. U někoho to ale nemusí být nový princ, některá se třeba začne kamarádit s alkoholem anebo s bohem. Lidi jsme různí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.