Ali, určitě souhlasím, že každý máme nastaveno jinak. A já bych 15 let zpátky také jednala jinak. To jsou ty zkušenosti Řekla bych, že mám víc nadhled. Myslím, že jsem docela tolerantní, myslím, že spousta žen by nevěru řešila radikálněji. Pokud se týče toho opakování, tak s tím souvisí i způsob, jakým jsme doma řešili my. Já jsem po mém manželovi určitě nechtěla, aby mi přísal, že on už tedy nikdy víc. Celé jsme to probrali, já jsem mu řekla svůj postoj, co ho to může stát, pokud se něco podobného v budoucnu bude opakovat. Myslím, že to neznělo jako výhružka nebo varování. Ze všeho nejvíc jsem prostě byla zklamaná. Asi to zní divně, ale mě by už nedokázalo zklamat více, kdybych věděla, že mě podvedl vícekrát (myslím v minulosti), myslím, že to na mé pocity nemá vliv.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.