No, to se tady zase ukázaly dokonalé moralistky, které radši budou popírat problém (protože o něm vlastně ofiko neví), v ještě lepším případě vyhrožující trestním oznámením... Já bych strašně chtěla vidět vás všechny, co dotyčnou tak moc odsuzujete! Já manželovi taky mobil neprojíždím, nemám důvod, ale byla před lety krize, která byla neúnosná pro nás oba a potřebovala rozseknout. Tak jsem to prostě udělala, jo vlezla jsem mu do mobilu!!! Ukamenujte mě!!!! Ale to dusno, které panovalo doma bych žádné z vás nepřála. Nakonec to byly jen sms od jedné pipky z práce, nic víc. Měl problém, který se mi bál říct, tak se mnou preventivně nemluvil vůbec a psal si s touhle slepicí. Mě se to samo dotklo, v práci na hovory a sms nemá čas a doma se moc nepotkáme. Ale vyříkali jsme si to...ještě jsem té dotyčné já blbka volala, jestli ho tak moc chce a ta mě seřvala, jestli jsem se ptala manžela zda jí můžu volat.
NEMORALIZUJTE A NESUĎTE ČLOVĚKA, POKUD JSTE NESTÁLI NA JEHO MÍSTĚ!!!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.