No, proto se ti líbilo, že když se můj ex rozhodl, že odejde, tak jsem mu nedělala scény, když se rozhodl, že se vrátí, tak jsem ho ušetřila výčitek... Ovšem, takhle "velkoryse" lidi moc často zvyklí uvažovat nejsou, a proto toho nezřídka zneužívají jako "slabosti". Proto jsou vztahy o "bojích", vytyčování území a pod. Přitom je to naprostá kravina...místo, abychom čerpali ve vztazích energii pro boj s jinejma věcma, třeba se zákeřnejma chorobama nebo nezvedenejma dětma, ještě víc se v nich vyčerpáváme...
Svoboda je o tom, že když jeden na půl roku někam odjede, že ho ten druhej "pustí" a nebude ho podezírat, špehovat, citově vydírat... Ale i o tom, že ten první to nebude brát jako "hurá můžu si dělat co chci, když mě nikdo nevidí", a NEZNEUŽIJE té důvěry. A o tom, že já VÍM, že on mé důvěry NEZNEUŽIJE - A PROTO se JÁ nemusím ponižovat lezením do mobilu a podobnejma mně nedůstojnýma trapárnama.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.