9.9.2011 13:26:42 Elisa81
Re: Skutečná nevěra nebo flirt?
Ali, vycházela jsem z toho, že zakladatelka jak píše, věří v to, že to byl jen nevinný flirt. Také uvádí, že její muž je stále milující a také, že by nerozdýchal, kdyby věděl, že mu šla do mobilu. Zároveň dle toho, jak četla diskuzi a reagovala bych řekla, že je na tom již s nervama trochu lépe, než píšeš.
Proto mi z toho vychází, že přiznat, že šla do mobilu partnerovi, kterému možná by vadilo více jen málo věcí v životě, by byla chyba. To že do mobilu šla není k řešení, to se stalo.
Nekritizovala jsem, že šla do mobilu partnerovi a je možné, že drtivá většina by se mohla zachovat stejně, ale to teď neřeším.
Kde je hranice soukromí v manželství? Jde o to, jak to mají v manželství vždy Ti dva nastavené, takže na to není jednoznačná odpověď. Tu hranici má každý člověk nějak postavenou v sobě a všeobecně cítím, že u toho, kdo má tu hranici přísnějí k tomu druhému, tak dle toho se to v té dvojici bere. Jestliže někomu nevadí, že mu jde partner do mobilu, tak je to v pořádku, když to ale někomu a možná většině vadí, tak to v pořádku není a hlavně je to problém, když se dozví ten, komu to vadí a ví, že partner to ví, že mu to vadí !!!
Odpovědět