10.9.2011 8:29:02 ali
Re: Skutečná nevěra nebo flirt?
Eliso máš pravdu v tom, že každý to má nastavené jinak, každý je jiný, každý vztah je jiný a každý reauguje jinak. A každý si to nebo ono musí skutečně vyřešit sám a po svém. Na jednu a tutéž věc u rozdílných lidí neexistuje jedno jediné univerzální řešení.
Jenom mi je tak strasne lito nas zen , i když emancepace postupuje vpřed mílovými kroky, stejně se díváme třeba na nevěru muže jinak, než na nevěru ženy. Když je nevěrný muž, tak většina žen radí - neboj on se vrátí, nedej mi nic najevo, získej ho zpět, dělej to a to, aby se vrátil, buď trpělivá, milující, hezká....., když je nevěrná žena - radí - okamžitě to ukonči, nezahrávej si, to je hrozné co jsi provedla - tady by byla v podstatě správná reakce, nebo aspoň rovnoprávní - no když podvádíš, asi něco ve vztahu není v pořádku - to by se mněl ten tvůj snažit, být pro tebe hezký, nosit ti kytky, pomáhat, uklízet.....
My samé odpouštíme mužům to, co v podstatě neodpuštíme ženám.
A teď ke mně - zažila jsem už více životních situací, do mobilu, počítače a nikde nechodím, kdybych měla podezření - tak budu pátrat všude , kde mně napadne, abych získala jistotu tak nebo onak a zařídila svůj život dál a npartnerovi bych (nejsem si jistá, že v klidu) řekla, co za pohádky jsem si přečetla v jeho mobilu a taky, že mně to zranilo jako partnera.
Odpovědět