hehe, bojim se pravdy dovol abych se zasmála!! není mi 10, abych si potřebovala dokazovat, jestli se něco děje nebo neděje!! mobil je primárně můj, je moje diskrétní věc, stejně tak email... totéž beru i u partnera.. tečka finýto.. někdo to tak má nastavený, někdo ne..
pak ještě jedna reakce na mě - že zakladatelka udělala chybu.. hmm, to udělala.. každý děláme chyby, fajn, jdeme dál, nikdo není dokonalý, sama jsi to napsala.. prostě "na sebe" považuji za daleko větší prohřešek, že bez důvodu vlezla do mobilu chlapovi.. ale i kdyby měla podezření... tak proč mu tam leze??? ženská pozná, když se něco děje!! a to tak, že fakt hodně dobře! na to není třeba důkazů!!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.