Br, ano mobil i nevěra je ztráta důvěry. Někomu vlezeš do mobilu, to se nemá, pak se bohužel můžeš dozvědět, na co nejsi připravená. Někoho podvedeš, to se taky nemá. Aby jsi nevěru maskovala, budeš partnerovi lhát, to se taky nemá. Do mobilu mi manžel může, protože ho mám jako pracovní a občas v něm něco potřebujeme oba. Já má teoretické stejné pravomoci chodit do jeho, ale nevyužívám je. Přijde mi ale zvláštní, že hodně lidí udělá "tfuj, to jsi neměla chodit do mobilu". Většina nevěrných mužů se bude samozřejmě chovat logicky a na dotaz své manželky nevěru zapře. Bohužel nebudou se chovat logicky natolik, aby s ní přestali. Z praxe mám zkušenost, že podvádějící dokáže spřádat neuvěřitelné konspirační teorie, v některých případech, by jejich žena, aby věřila musela být a) padlá na hlavu nebo byla b) svatá. Dovedu pochopit, že pohár přeteče, žena se nas... a do mobilu vleze. Já ale dovedu pochopit ledaco, manželovi chodila do mobilu jeho milenka Její důvody chápu, tuším, že byla zvědavá, co mi píše
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.