Anno, tohle je hodně těžké, je super, že si si dokázala najít cestu se s tím vypořádat a takto si to nastavit. Ale třeba by tahle debata byla jiná za 5, 10, 15 let, hlavně kdyby třeba podvedl opakovaně. Třeba ne. A teď nechytej mně za slovo takhle. To není oko za oko, zub za zub. Dám příklad. Miláček leží den co den s pivečkem u televize, užívá si život(po svém) a já to táhnu - v práci, doma, s dětmi, kolem něho. Ano určitě začas - a pak končím, lehnu si na gauč k němu a i když pivo nepiju, klidně si jedno otevřu. tohle není univerzální rada pro všechny vztahy. Tohle je zákon u mně . (tím ale nechci říct - abycho to nepřitahovali za vlasy, že když já ožehlím jednu ponožku, musí i on)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.