24.10.2012 19:37:03 aach
Dieta, která funguje
držím jí na radu známé, která zhubla tak, že jsem ji na třídních schůzkách nepoznala..
je to jednoduché, nijak moc neomezující, hubne se cca 3 kila měsíčně. ale více ubývají centimetry. já mám dole 7 kilo. ona známá dvacet, ale z velikosti 44, má 36. zformovala se jí postava. je samá šlacha a sval.
SNÍDANĚ mezi 6-10 hodinou (měla by být sladká a mastná. tzn. chleba či rohlík s máslem a medem, marmeládou, nutelou, nebo rajčetem, ředkvičkou. bábovka, perník, croasant, buchty, ovoce, ořechy.NE BÍLKOVINY. tzn. žádná unka, sýr, mléko, tvaroh atd. povolena je pouze šlehačka(při vaření jí nahrazuji mléko a je povolen žloudek, takže pečení sladkého téměř neomezené) čaj s medem, káva s cukrem a šlehačkou, sladké pití, ovocné štávy..
mezi snídaní a obdem 5 hodin pauza.
OBĚD cokoli na co máte chut. polévka, hlavní chod, dezert...
pauza 5 hodin
VEČEŘE bílkoviny proteiny maso, sýry, zelenina.
jídlo jako jogurt, nebo mléko pouze k obědu. vařená mrkev a kukuřice ne k večeři. luštěniny nejsou zelenina.
tahle dieta se dá držet dlouho bez stresů a šílených návalů chutí. protože když už člověk po něčem touží, může si to dát denně k obědu.
ALKOHOL max. jednou týdně a druhý den na to oběd stejný jako večeři.
pohyb vše jen urychlí.
5 hodinové pauzy dodržet, jídlo nevynechávat. nejdůležitější největší by měla být snídaně.
hubne se ve spánku, kdy tělo vylučuje růstový hormon. je tedy důležité hodně a vydatně spát.
Odpovědět