Re: Kontaktovaly byste za teto situace svou kamaradku/manzelovu milenku?
Rychenzo, jsem momentálně na stejné vlně jako ty - totálně rozhozená, jen s tím rozdílem, že já už mám konfrontaci s manželem za sebou (cca před hodinou). Nikdy nemůžeš být dost připravená na reakce chlapa, kterej začne kopat kolem sebe. Dověděla jsem se leccos, jak o sobě - skoro snad od mého narození, tak o svých rodičích a podobně, uzavřel to tím, že má doma SLEPICI a odešel středem. Teď už spokojeně zařezává. Já tady sedím a bulím. Jestli se rozvádět nechceš, přestože věříš tomu, co jsi se dověděla, buď hodně opatrná a zvaž, co všechno jsi schopná ustát. On totiž neuzná, že máš na svoji šokovou reakci právo a cokoliv řekneš, může být použito proti tobě. Je mi to líto.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.