Re: Kontaktovaly byste za teto situace svou kamaradku/manzelovu milenku?
Nekontaktovala bych ji. Rozhodně ne hned. Můžeš určitě vylolučit, že je to jen pomluva? Nějak si ověřit, jestli se to doopravdy děje? Pokud je to pravda, tak bych si nejdřív promyslela, jaké jsou moje možnosti a co chci, jestli mám reálnou možnost nějak tomu zamezit atd. Kdybych si byla jistá, že se s ní fakt tahá a z nějakého důvodu neuvažovala o rozchodu, tak bych mu asi v klidu řekla, že vím, že to dělá a že tím pádem zahájím "volné manželství" i pro sebe. Když by nebyla možná nějaká normální diskuse, proč to dělá a jestli by nebyla cesta, jak se na to vykašlat. Jí bych to řekla pak, že to vím, a už s ní nekamarádila. Ale po pravdě, když by došlo na mě a byla bych si jistá, že to fakt dělá, asi bych mu zapakovala kufírek a donesla k ženě jeho srdce. Ať se tam nějak porovnají i s jejím chotěm. Třeba by jim dal řemenem oběma.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.