Re: Kontaktovaly byste za teto situace svou kamaradku/manzelovu milenku?
Tohle je dost blbá situace právě kvůli tomu, že jde o trojúhleník - hypoteticky vzato - "oni" jsou dva a ten podváděný je sám... Jestli máš pevné nervy a vydržíš neřešit hned, nejdřív si zkus zjistit co a jak je doopravdy, pokud je to tak, jak anonym píše, ty víš a oni nevědí, že víš, takže by to nemělo být tak obtížné. Pokud je anonym pravdivý. Pak je na řadě rozvaha, co dál...i podle toho by měly být tvé odpovídající reakce a další kroky...ale zkusila bych všechno s rozvahou, rozmýšlet každý krok...je to taková "vysoká hra". Rozhodně bych si k řešení nezvala oba - aby to člověk zvládnul, musel by mít velké sebeovládání a herecké nadání anebo by musel být nad věcí - jinak emoce vyhrajou. Já bych ani nekontaktovala kamarádku samotnou - nestála by mi za to. Řešila bych to jen s manželem, ona sice do vašeho vztahu MOŽNÁ vstoupila, ale vztah je o dvou lidech...a pro tebe je důležitý ten ty a manžel...ne ona...to je případně jeho věc (i když se mnou možná někdo nebude souhlasit).
Jinak souhlas - začít si něco s kamarádčiným manželem je pro mě naprosto něco neuvěřitelného, já nevím, co si některé ženy chtějí dokazovat....většinou tedy to, že na to mají, že jsou "lepší" než kamarádka..ale jestli to vůbec může přinést nějaké uspokojení a pocit vítězství, nevím. Přeju hodně štěstí, pevných nervů, pokud se to ukáže jako pravda - stejně - to jsou tak ZBYTEČNÉ problémy, do kterých se lidé dobrovolně pouští a spustí se tím lavina událostí a zklamání a dalších věcí.... Kéž by si to lidé uvědomili předtím, než se vrhnou do takových akcí, jestli jim to za to stojí
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.