Re: Kontaktovaly byste za teto situace svou kamaradku/manzelovu milenku?
Niki, ale ten anonym je problém, zakladatelka do té doby žádný neměla. Je přece rozdíl dostat anonym v době, kdy se něco děje a v době, kdy je vše v pořádku. To jsou takové šílené konstrukty tady, čtu to delší dobu v různých tématech, i když většinou nepřispívám. Jakmile muž začne dělat cokoli jinak nebo dělá něco, co se ženě nelíbí, okamžitě za tím 90% přispěvatelek vidí nevěru. A ubližují tim samy sobě, protože si představují něco, co kolikrát vůbec není pravda. Jako kdyby muži nemyseli na nic jiného než na to, jak a s kým kdy a kde zahnout! Vždyť se s takovou paranoiou musí hrozně žít, musí je to užírat. ty ženy myslím. Byla jsem osm let vdaná a nikdy mne nenapadlo muže podezírat, že první co udělá po odchodu z baráku je, že skočí na nějakou jinou ženu. Když šel s kamarády, tak prostě byl s kamarády, když šel na basket, byl na basketu. A když se zdržel v práci, tak se prostě zdržel v práci. Kdyby mi někdo napsal anonym, a je úplně jedno co by v něm bylo, hodila bych ho do koše a nevěnovala tomu pozornost, protože dokud nemám já problém, tak si ho nebudu přidělávat zlými a závistivými lidmi. Důležité je, že doma vše funguje. To není žádné schvalování nevěry nebo zavírání očí před "pravdou", to je nepřidělávání si starostí, když nejsou.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.