zkus si vypozorovat, co by za tím anonymem mohlo být... pokud to opravdu vypadá tak, jak je psáno, dala bych si schůzku s dotyčnou kamarádkou a tak nějak bych si s ní pohovořila v duchu, že když je Drahou ku.holkař, tak pořádnej:
ty jo, koukej co mi te´d přišlo za dopis... že si ty lidi nedaj pokoj... ty jsou blbiny, vi´d... vždyť Drahoušek má přece svoji Marušku Vopičkovou, to je taková holka zlatá, já jsem ti za ni tak ráda... ona ho hýčká, lichotí mu, i pocmrndaný trenýrky mu vypere, on se u ní hezky vypovídá, domů pak přijede jak beránek, neprudí, nehádáme se, v pohodě si zasouložíme a můžeme jít v klidu spát... jojo, zlatá Maruška... to není jak Andula Vopršálková, ta furt dělala scény, rozvádět nás chtěla, do práce volala, anonymy psala, furt někde votravovala, Drahý z ní pak byl na nervy, nechtěl se s ní nikde ukazovat, bylo mu to trapný... dlouho se jí nemohl zbavit... a jak ty to máš doma se svým Pepíčkem, klape vám to?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.