Re: Kontaktovaly byste za teto situace svou kamaradku/manzelovu milenku?
Nekontaktovala nemá to cenu.Probrala bych to s manželem .Tuto věc mám za sebou, anonym když jsem ho četla tak jsem už znala jméno milenky které tam bude.Zapřel vše ale když ho okradli na dálnici i s ní a polic poslala dopisek tak také zapíral.Vydržel dva roky mlžit já dělala vše možné vše co si každá umíte představit aby jste udržely vztah .Nepomohlo v září minulého roku odešel k té pipce .Zůstala jsem s dětma sama .Finančně nás podporuje a toť vše, děti studují já bez práce ,city nulové jak kámen .Děti snáší situaci zle i když podle něj jsou tak ""velké""že je ani nemusí vídat je to strašně smutné.Holky 22let a jsme odsunuty, odloženy, nepotřebné jak hračka co se omrzí.Jo přihřála jsem si plívčičku.Zakladatelka takto nemusí dopadnout spíš to vypadá na závist a ta je fakt peklo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.